Termes i Condicions

Condicions d’ús

D'acord amb el que disposa l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Informació i de Comerç Electrònic ("LSSI"), posem en el seu coneixement que el portal web amb URL www.trirelay.cat és operada pel TEAM TRIRELAY © G-65701344 Domicili: Centre Esportiu Can Xaubet - NII Km. 669-670 - Tf. 677 46 90 82 - 08397 Pineda de mar. Podeu obtenir més informació enviant un correu a la següent adreça de correu electrònic comunicacio@trirelay.cat

Qui som

Team Trirelay entitat esportiva sense ànim de lucre, fundada al 2011 i dedicada a promoure el triatló entre joves i adults

Condicions d'utilització per a l'usuari

L'usuari es compromet a fer un ús adequat, correcte i lícit dels continguts i serveis del lloc web. Queden estrictament prohibides les activitats il·legals, il·lícites o contràries a la bona fe i a l'ordre públic; i en general, tota conducta que atempti, indueixi o pugui atemptar contra el respecte a la dignitat humana i el principi de no discriminació per motius de raça, sexe, religió, opinió, nacionalitat o qualsevol altra circumstància personal o social; contra la protecció de la salut pública i dels consumidors i usuaris; o la protecció de la joventut i de la infantesa. Així mateix queda prohibida tota activitat difamatòria i injuriosa contra persones i institucions. Els registres anònims poden ser cancel·lats en qualsevol moment i sense previ avís.

Política de Privacitat

L'usuari a través de les diferents àrees que formen part del lloc web pot visitar, obtenir informació, gestionar una sèrie d'aplicatius o eines i omplir formularis diversos. La seva acceptació per al tractament o cessió de les dades de carácter personal, segons allò dit anteriorment, té sempre un caràcter revocable, d’acord amb allò establert al que disposen els articles 6 y 11 de la Llei Orgánica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades Personals. El Team Trirelay es compromet a no cedir cap dada personal i a adoptar les mesures de seguretat que estiguin al seu abast per evitar l'accés no autoritzat a les nostres bases de dades.

Política de devolució i/o cancel.lació

En cas de no poder realitzar-se la competició per força major a la Federació o a l'organitzador, no es retornarà la inscripció si es realitza un altre activitat esportiva alternativa.

En cas d'anul·lació definitiva de la competició es retornarà l'import de la inscripció descomptant les despeses de transferència bancaria.

No es retornarà els diners de la inscripció excepte en el casos de malaltia comunicats el dimecres abans de la competició amb aportació de certificat mèdic.

Les despeses de transferència seran a càrrec de l'inscrit.

Edat mínima de partícipació

L'edat mínima de partícipació és de 15 anys.

Propietat intel·lectual

Aquesta web ha estat dissenyada amb el propòsit de fer accessible la informació, activitats i productes propis o de tercers i permetre l'accés a tots els usuaris d'Internet, de manera que la còpia o l'ús de part o la totalitat del contingut d'aquest lloc web serà perseguit legalment.

LOPD

L'informem que, per a enviar la sol·licitud de contacte a través del formulari, és necessari que ens proporcioni determinades dades de caràcter personal. Aquestes dades seran incorporades a un fitxer automatitzat responsabilitat de Team Trirelay, d'acord amb el que estableix l'article 5 de la Llei de Protecció de Dades (LPD), el qual serà processat exclusivament per a la finalitat descrita. Aquests es recolliran a través dels mecanismes corresponents, els quals només contindran els camps imprescindibles per poder prestar el servei requerit per l'Usuari.

Les dades de caràcter personal seran tractades amb el grau de protecció adequat, segons el Reial Decret 994/1999 de 11 de juny, prenent-se les mesures de seguretat necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat per part de tercers que ho puguin utilitzar per a finalitats diferents per a les quals han estat demanades a l'Usuari.

Les dades de caràcter personal objecte del tractament automatitzat només podran ser cedides, segons consta en l'article 11 de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, per al compliment de fins directament relacionats amb les funcions legítimes del cedent i del cessionari amb el previ consentiment de l'afectat.
L'usuari queda, igualment, informat sobre la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes establerts en la legislació vigent, es podrà dirigir a la següent adreça: Team Trirelay - Centre Esportiu Can Xaubet - NII Km. 669-670 - Tf. 677 46 90 82 - 08397 Pineda de mar.